Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktuelle informationer fra Handi Forsikring

Vi har samlet en række relevante informationer og artikler til dig

FORSIKRINGER I CODAN FORSIKRING A/S FORTSÆTTER I DANMARK MED NYT CVR-NUMMER

Codan har søgt om Finanstilsynets tilladelse til at overføre deres forsikringer i Danmark til et nyt, dansk forsikringsselskab, som overtager navnet Codan Forsikring A/S.

THUMBS UP TIL HANDI

I 25 år har Handi Forsikring formidlet forsikringer til mennesker med handicap. En af dem, der har været med næsten siden begyndelsen, er 62-årige Vivi Susanne Hansen fra Hundige

HANDI FORSIKRING KAN FEJRE SIT 25. ÅRS JUBILÆUM

I 25 år har Levs forsikringsservice - Handi Forsikring - sammen med Codan sikret gode forsikringsløsninger til en masse mennesker med udviklingshandicap. Lev vil gerne nå bredere ud, så endnu flere borgere kan få glæde af Handi Forsikring

DIN REJSEFORSIKRING OG COVID-19

Visse lande har krav om selvkarantæne ved indrejse. Det kan være en god idé at tjekke det pågældende lands rejsevejledning inden indrejse, og inden du bestiller din rejse, så du ikke skal bruge hele din ferie på at være i karantæne.

SVINDEL MED NEMID

Danske Handicaporganisationer, Landsforeningen Autisme og Foreningen Lev råber vagt i gevær over svindlere, der går målrettet efter personer med handicap på landets bosteder.

JOHN ALLAN BLEV SVINDLET - NU ADVARER HAN ANDRE

Modtager du mistænkelige venneanmodninger fra personer på Facebook eller underlige e-mails fra kontakter, der vil have dit NemID eller kontonummer, ringer alarmklokkerne nok hos de fleste.

Men det filter kan være svært at have for mennesker med udviklingshandicap.

Vores forsikringer

Vi tilbyder overskuelige forsikringsløsninger til mennesker med kognitive handicap. Du kan læse mere om vores bo-, hændelses-  og hjælperforsikring her.